Σας παρουσιάζουμε το νέο μας κατάλογο για το έτος 2019, με τα προϊόντα Diplomat και Stelxis.

 

     Τα προϊόντα DIPLOMAΤ - STELXIS είναι αναγνωρισμένα διεθνώς και αποτελούν εγγύηση της άριστης ποιότητας, της χρηστικότητας και της προσιτής τιμής. Όλα τα είδη DIPLOMAT έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν με πρακτικό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά με υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές κάνοντας τα ιδανικά για κάθε χρήση.

     Τα προϊόντα DIPLOMAT - STELXIS διαθέτουν πολλές διαφορετικές σειρές, σχέδια, χρώματα, μεγέθη και υλικά σε κατηγορίες προϊόντων όπως τα είδη ταξιδίου, τα Casual τσαντάκια, οι επαγγελματικοί χαρτοφύλακες, τα δερμάτινα είδη, το επιχειρηματικό δώρο και τα ταξιδιωτικά αξεσουάρ.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο πατώντας στην εικόνα (~ 13mb).

 

 

 

     Σας παρουσιάζουμε το νέο μας κατάλογο για το έτος 2017-2018, με τα προϊόντα Diplomat.

 

     Τα προϊόντα DIPLOMAΤ είναι αναγνωρισμένα διεθνώς και αποτελούν εγγύηση της άριστης ποιότητας, της χρηστικότητας και της προσιτής τιμής. Όλα τα είδη DIPLOMAT έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν με πρακτικό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά με υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές κάνοντας τα ιδανικά για κάθε χρήση.

     Τα προϊόντα DIPLOMAT διαθέτουν πολλές διαφορετικές σειρές, σχέδια, χρώματα, μεγέθη και υλικά σε κατηγορίες προϊόντων όπως τα είδη ταξιδίου, τα Casual τσαντάκια, οι επαγγελματικοί χαρτοφύλακες, τα δερμάτινα είδη, το επιχειρηματικό δώρο και τα ταξιδιωτικά αξεσουάρ.

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο πατώντας στην εικόνα (~ 9.6mb).

 

 

 

 

    

Νέος κατάλογος VERAGE 2017.

Αποκλειστική διάθεση ειδών ταξιδίου και αξεσουάρ του Αγγλικού brand VERAGE από την ΠΕΤΡΟ Α.Ε.

VERAGE The Ultimate travel companion…

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο πατώντας στην εικόνα (~ 4.9mb).

 

 

 

 

     Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, η W.I.N Hellas σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ γυναικών Πρωτέας Βούλας διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έφερε μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης.

     Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα έλαβαν μέρος γυναίκες εκπρόσωποι του χώρου της ελληνικής showbiz. Η Diplomat βρέθηκε εκεί στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

 

ZC954 - ZC935     ZC954 - ZC935

 

Photos:  Η Ορθούλα Παπαδάκου και η Έλλη Κοκκίνου με τα νέα μας προϊόντα ZC954 και ZC935